28 Mayıs 2012 Pazartesi

Michael James Smith

Michael James Smith klasik İngiliz manzara geleneğinden ilham çekiyor. Bu olağanüstü genç sanatçı Constable, Gainsborough ve Stubbs olarak türünün en ünlü üsleri ile mukayese edildi. 

İngiliz ve Galce,nin kırsal dogal güzelliği yakalama yeteneği şaşırtıcıdır.

Smith'in işin en çarpıcı özelliklerinden biri de fotoğraf kalitesi, her resim bir kamera gözü ile ayrıntıları mevcuttur. Bu teknik, onun konulara duygusal yaklaşımı ile birlikte gerçekten orijinal sanat eserleri oluşturur.

Sanatçı genellikle kompozisyonlarda bir ova akışı içeren, tuval üzerine kırsal zengin renk vermek için çalışmaktadır. Onun camsı yansımaları yoğun gözlem için Smith'in benzersiz yeteneğini göstergesidir.

Michael James Smith yeteneğini keşfetmek istiyordu. O, hangi alanda tespit edildiğini hissederek, profesyonel sanatçı olmak için on dokuz yaşında sanat üniversitesini bıraktı.

 Kaybolan fırça darbeleri, kusursuz bir tuval ve selüloit bitirmek de onun becerisi. Gençliğinde meydan okuyan ve bazı geleneksel stil düşünün, resimlerinde kendini modernizm olarak ifade eder. Babası, İngiltere'nin önde gelen peyzaj ressamlarından biri olan David Smith vesayeti altında, Michael,in bu yetenekleri var.

Michael resimlerinde İngiltere'nin önde gelen peyzaj ressamlarından biri olma yolunda olduğu bilinir. Onun çalışmaları Amerika Birleşik Devletleri'nde satılmakta. Ressam,ın eserleri dünya çapında bir cok koleksiyonlarda bulunabilir. Jones & Terwilliger Galeriler gururla Kaliforniya'da Michael Smith temsil eder.

Link

araştırma/forschung/research: icik yakup

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder