26 Mayıs 2012 Cumartesi

Marie Channer

Marie Channer Alabama'da, Deep South,ta büyüdü. Annesi onu kanatları altına aldı ve sanatın ana temellerini öğretti yerel olarak alkışlanan sanatçı oldu. 
Bu pastoral yaşam deneyimleri ve beş çocuk yetiştirme onu kendi portrelerinde açıkça rastlamak mümkün. Onun konuları iç güzellik ve çekicilik ve duygusal bağ.

Marie Channer şimdi Colorado yaşıyor. Atölyesinde eski ustaların tekniklerini inceleyerek batı kaynaklı eserler yapmakta. O aynı zamanda bir ögretmen gibi atölyesinde yağlı boya öğretir. O, Portre Sanatçılar American Society üyesidir.

Marie kendine özgü tarzı ve kalitesi ona 2002 ve 2003 hem de Boulder Ulusal Sanat Fuarı'nda birincilik ödülü kazandırdı. 
Ayrıca, Marie 2002 yılında Louisville Milli Show'da Halkın Seçimi Ödülü ile onurlandırıldı. 2003 yılında Portre Sergisi Yıllık Portre Sanatçıları Derneği Taos yer aldı. Yine 2004 yılında, Millicent Rogers Müzesi'nde eserleri vardır. 
O sonra Gilpin Sanat Derneği Ulusal Show'da Best of Show kazandı. 2004 yılında ulusal Gilpin County gösterisi ve Estes Park Galeri National Show Art at Halkın Seçimi Ödülü yağlıboyada birinciliği kazandı. 
2010 yılı sonbaharında yılında Louisville, Colorado Louisville Ulusal Sanat Show Halkın Seçimi Ödülü kazandı.

Marie Batı Sanatı Collector dergisinin ve en son Amerikan Sanat Collector dergisi,nde konu olmuştur.
 
Link

araştırma/forschung/research: icik yakup

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder