19 Mayıs 2012 Cumartesi

Carly Casey

Baştan çıkarıcı ve sadece güzel. Carly Casey resimlerinde güçlenmiş bir seksilik vardir. O, modern bir kadın olmanın ne olduğunu keşfetmek icin detaylara önem veriyor. 

Carly gözüpek ve cesur ifadeleri için, ince jestleri zafer olarak  tüm kadınlarin ruhunu yakalıyor.
Carly 1983 doğumlu ve Sydney'in kuzey sahillerinde büyüdü. 

O, bir tutku olarak sanatı,nı daha yükseklere çekmek için yaratıcılıgin bir parçası olmak icin cabalamakta. bu bariz calismalarinda ilerlemeye sebep oldu. O, son okul sınavı için sanat çalışmaları Artexpress sergisi için seçildi. Önemli eserleri NSW Sanat Galerisi ve Ulusal Sanat Okulu'nda sergilendi.

Bir tasarımcı olarak yarı zamanlı çalışırken, Carly, 2006 yılında Güzel Sanatlar New South Wales 'College Üniversitesi Tasarım lisans,ı kazandı.

Tuval üzerine Onun şehvetli, figüratif yağlıboya şüphesiz tasarım çalışmaları etkileyici ve baştan çıkarıcı. Onun amacı çağdaş bir gerçekçilik için kendi becerilerini birleştirmek. 

Ona ilham veren şeyin ne oldugu sorulduğunda, Carly "Kadınlar güzel "diyor. Onun resim ve çizimleri umarım izleyici ile bir bağlantı oluşturarak. 

Sanatseverler olarak bu yoğun iç ve dış güzelliği yakalamaya çalışın. 

Kariyerinin bu erken aşamasında, Asya'da koleksiyonları, ABD ve Avustralya'da eserleri yapılıyor. Carly cesitli ödüllere layık görüldü.

Daha Fazla Ressam icin Link

araştırma/forschung/research: icik yakup

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder