9 Mayıs 2012 Çarşamba

John Luce Lockett


John Luce Lockett Byam Shaw, Kensington ve Northampton Sanat Okulu'nda okudu. O, suluboya gibi çeşitli medyatik çalışmış olmasına rağmen, o her zaman kendini bir yağlıboya ressamı olarak kabul etmiştir. 

Onun renkli sanatsal kariyeri Portre Ressamları olarak Londra galerilerinden Royal Society sergilendi. Onun eserleri açık ve sınırlı sayıda üretilen baskılar uluslararası yayınlanacak.

Hayat çizimi incelendiğinde insan anatomisi John,un birincil ilgi alanı insanlar boyamaktır. Kendi modellerini, yerleri ve kompozisyonları seçmek için tercih ediyor. Onun niyetini örmeye çalışan karakter ve manzara içinde gerçek ve hayali hem kendi anlatımlarında zaten vardır.

1983 yılında Northampton,da kendi galerisinin açılması ile kısa bir süre sonra,
Londra Cork Street,te ilk tek kişilik galeri gösterisi oldu. 

1995 yılında John, Londra Çağdaş Sanat (LCA) için (Beyaz Koleksiyonu) resim, Roy Miles Galerisi'nde ve Albemarle Gallery, Londra ve New York, Los Angeles ve Tokyo Expo'nun LCA tarafından yapılmıştır. Onun parçası olan 'Cennet' sonradan Wyatt Russell tarafından yayımlandı.
1995 yılında John, portreleri ulusal ve uluslararası beğeni topladı. 

1998 yılında John, Nigel Cobb, (şimdi emekli önde gelen ortopedik cerrah) için tıbbi illüstratör olarak çalıştı. O da onun çığır açan cerrahi teknik Mr Cobb tarafından uluslararası bir konferans turu için bir dizi çizim üretti.

1999 yılında John adlı eser koleksiyonunu tamamladı, Northampton ve Londra,da sergilendi '20 Yüzyıl Romantik '. Bu koleksiyondan Dört tablo sınırlı sayıda baskı olarak yayınlanmıştır.

2000 yılında John yine uluslararası New York ve Los Angeles hem de West End Galeriler, Florida ve LCA tarafından sergilendi 'Nighthawks,' başlıklı
koleksiyonundan eserlerini boyamak için Londra Çağdaş Sanat tarafından yaptırılmıştır.

John küresel yayınlanan sanatçı ve Leslie Levy Yayıncılık aracılığıyla dünya çapında dağıtım açık baskılar ile yıllarca Kaliforniya, ABD Bentley Publishing Group ile çalıştı. John da 'Champagne' ve 'Vin Rosu' de dahil olmak üzere, mevcut Ecosse Güzel Sanatlar Yayıncılık,la birkaç sınırlı sayıda Giclee ile çalıştı 'Bohemians Collection.' 

John,un şu anda Birleşik Krallık'ta seçkin galerilerde, sergilerine devam etmekte.

Link

araştırma/forschung/research: icik yakup

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder