26 Mayıs 2012 Cumartesi

David Edward Kucera

David Edward Kucera, 1961 yılında, San Jose, Kaliforniya'da doğdu. Sanat,a çok erken başlayan bir sanatçı. 

Kucera ailesi onun yatak odası duvarları ve ev ansiklopedi üzerine ilk çalışmaları ile onurlandırmıştır. On yaşındayken, ailesi onun eğitimini tamamlamış ve Nebraska,ya taşındı. Onun sanat dersleri de favori çalışmalar arasında bulunmuştur ki bu sessiz tarım toplumu idi.
1984 yılında bu son derece yaratıcı birey, O, California,da bir yıl çalıştı ve Hollywood Müzisyen Enstitüsü,ne katılmayı için seçti. 

Seçimi onun enstrüman olarak gitar üzerinde yoğunlaşırken, ertesi yıl bir yol bandında gezdi.

1986 yılında Rock Springs, Wyoming,de eşi Paulette,le tanıştı. Karşılıklı anlaşma yaparak, birbirlerinin eğitimi desteklemek için çalışmaya yönelik randevu aldı. Onlar 1988 yılında evlendi. 

Ertesi yıl, Kucera Colorado Sanat Enstitüsü'nde okula başladı. 1991 yılının Haziran ayında, sanatçı buradan mezun oldu.

O, batı konularında ışık ve en parlak renklerle duygusunu canlanıyor. O kadın ve çocukların özelliklerini ve Hintliler(Kızı,lderilileri) seviyor. 

Onun modelleri Ojibwa, Lakota, Blackfoot ve diğer Büyük Göller, geleneksel ve fantezi dansları Hintli Milletler, dansçılar vardır.

Ed Kucera sergi gösterileri Amerika Birleşik Devletleri boyunca sergilendi ve de kurum-kuruluşlarca toplandı aynı zamanda çok sayıda davetlere katıldı.

Link

araştırma/forschung/research: icik yakup

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder