8 Haziran 2012 Cuma

Julie Snyder

Boyama, tüm hikayelerde zaman içinde yakalanan bir anı anlattı ile elde edilebilir yoludur.
Julie Snyder, bir ressam olarak yolculuğu Sanat,ta olağanüstü ve ilham verici sanat ortamına İskoçya'nın önde gelen Glasgow Okulu'nda başladı. Birkaç yıl sonra, o Avrupa,ya seyahat ve sonunda İspanya kıyılarında bulunan Balear Adaları,na yerleşti. Ressam 1984 yılında ABD'ye geldi. O, güzel sanatlara dönmeden önce birkaç sanatsal alanlarda çalışarak on yıl geçirdi.

Onun için resim şiir, bir yanılsama ve bir vizyon gibidir. 

Kelimeler yerine, görüntüleyici ve konu arasına yakın bir iletişimin vazgeçilmez parçaları ve yönleriyle yakalamak için fırça kullanır.
Sıkı ve gevşek fırça ile herşeyi kendisi boyuyor.

O, kolayca yeni bir realiteye günlük yaşamın görüntülerini dönüştürme olanağını, gerçek dünyada yaşamak için geri gelip bu bileşimlerin tutkulu ve neşeli yaratıcısı olmayi seven biri.

İskoçya doğumlu olan sanatçı Julie Snyder, Glasgow Sanat Okulu'nda resim-çizim öğrenimi gördü. Kendisi sıradışı ve ilham vericiydi. Mimar Charles Rennie Macintosh Art Nouveau ile İskoç geleneğini kendi benzersiz tarzı birleştirerek, (1897 yılında Sanat Okulu olarak tasarlanmış.) Julie Snyder bir sanatçı-bir anne ve yazar-babası tarafından sanat,ı sürdürmeye teşvik edildi.
Julie sanatsal kariyeri Atlantik'in iki yakasına yayılmış ve Güney İspanya'da birkaç yıl ikamet etmiştir.Sanatçının çalışmaları, ülke genelinde koleksiyonlarda ve galerilerde bulunmaktadır. Spor, Ulusal Sanat Müzesi, 2010 -2011 koleksiyonunda bir boksör resimi de dahil olmak üzere onurlandırıldı. Segil Güzel Sanatlar galerisi ve DanielakArt Ocak ayında Bayan Snyder, 2009 için bir solo gösteris yaptı. "Dans Visions of," başka bir çalışma topluluğu La Kanada'da Kaliforniya Tiyatro Gençlik Balesi'nde solo gösterisi sunuldu. 

O Waterhouse Galerisi, Santa Barbara Amerika Petrol Ressamlar ile sergilemiştir; ve Washington'daki Howard / Mandeville Galerisi; Massachusetts Addison Sanat Galerisi, Boston Uluslararası Güzel Sanatlar Fuarı, Figüratif Sanat Silvana Galerinin Uluslararası Salon ve California ile Los Angeles dönüm Ebell Kulübü Sanat Kulübü. 

O Pasadena Danielak Sanat, Segil Güzel Sanatlar, Monrovia ve Addison Sanat Galerisi, Cape Cod ile temsil edilir. 

O, Los Angeles tarihi İşadamları Sanat Enstitüsü'nün başkanı olarak iki yıl görev yaptı. O şimdi, Güney Kaliforniya'da yaşıyor ve atölye çalışmaları yürütüyor.

Link

araştırma/forschung/research: icik yakup

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder