16 Haziran 2012 Cumartesi

David A. Leffel

Ressam1931 yilinda Brooklyn doğumlu. Seçkin sanaci David A. Leffel çeşitli hastanelerde bir yıl geçirdi ve o çoçukluğundan beri bir kemik hastalığından mustarip. 

O, çizim yeteneklerini bilemek için Tasarım Parsons Okulu,nu hem de Fordham Üniversitesine kayıt olmasına yol actı. New York Sanat Öğrencileri Ligi, Frank Mason altında gelişti ve sonuçta orada 25 Yıl boyunca sanat öğretti. 

1992 yılında Leffel ve ortağı, Seçkin ressam Sherriac McGraw, kendi stüdyolarında Sangre de Cristo Dağları'na bakan Taos,a taşındı. O Kitaplar ve videolar arasında dünya çapında sanat öğrencilere ülke çapında ödül Programı başlattı.

Bu resim felsefesi Leffel için bir kayıp kelimeler değildir. 

O, bir teorik fizikçi, evreni anlamaya çalışan bir şekilde boyama sürecini anlamayı amaçlıyor. 

Aslında, o kişi veya meyve, ancak kuarklar ve elektronlar, dalgalar ve parçacıklar boyamak değil. Doğasını kavramak isteyen sanatçı bu süreci çağırır "zeka." Bu Leffel felsefesi önemli bir yönüdür.

Resim ilişkilerin bir kilitleme seti gibidir. Her şey birbiriyle ilişkilidir. Bütün hayat bir büyük, birbirine ilişkisi gibidir. Yaptığın her şey başka her şeyin bir sonucu vardır.

Resim (Bright Light Publishing, 2004) Sanat Üzerine Düşünceler; bir Master ve Yağlıboya Resim Secrets (Linda ile:; Bir Sanatçı öğretir Insight A Visual Journey (Bright Light Publishing, 2008): print Kitapları Self-Portraits vardır Cateura, 1984,) 1995 basıldı.
(Makale "David A Leffel: Paradox Elegance" alıntılar Rachel Wolf, Güzel Sanatlar Conoisseur, Ekim 2011)

Link

araştırma/forschung/research: icik yakup

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder