5 Haziran 2012 Salı

Michael ve Inessa Garmash


Bay Michael Garmash 1969 yılında Lugansk(Ukrayna),nın küçük kasabasında dogdu. 

O, üç yaşında resim yapmaya başladı.  

Yaşı altı iken Lugansk Gençlik Creative Merkezi'nde yaptığı örgün eğitimine başladı. 

O nadir doğal bir yetenek olarak tanımlamak gerekir. 

Bütün dünyaya Sovyetler Birliği'nden eserlerini gönderdi. 

Bendeniz onun resimlerine hayran kaldım ilk görüşte. 

Romantizm, güzellik, cezbedici eserleri her gören gözün içinden haz olarak ruha zerkolur.

Bir ödül başlangıcından sonra sanatçılık ünvanını kazanan Garmash çeşitli hakemli fuarlarda, Lugansk Bölgesel Jürili Exhibition 1977 (En İyi Poster) dahil olmak üzere ilk ödüller aldı. 

Çek, Uluslararası Gençlik Competition 1978 ve Circus İlgili Sanat ve Macar Uluslararası Sanat Yarışması 1978. katıldı.

* INESSA GARMASH*

Bayan Inessa Garmash, Kitaichik 1972 yılında Lipetsk, Rusya, doğumlu. çocukluğumuzdan beri sanatta üstün vardır. O onbeş yaşında Lugansk Güzel Sanatlar Fakültesine girdi. On yedi yaşındayken Lugansk Devlet Güzel Sanatlar Okulu'na yıl en iyi lisans öğrencisi olarak kabul edildi.

* * *
Sanatçı çift Michael ve Inessa Garmash benzersiz bir ilişkileri ve yaşamlarında ilk önce sanatı ön planda tuttuklarını söyleyebiliriz. 

Ayrıca karı koca gibi davranan bir de en zor olmasına rağmen, her sanatçı gibi diğer işbirlikleri ise, Garmashes,e ilham veren ve onları bu kadar başarılı kılan onların evlilik ve ortaklıklarına bağlıyoruz.

Çiftin romantik, empresyonist eserleri hayattan esinlenerek, renkler, müzik ve güzellik, onların resimlerinin çoğunun konusu olmuştur, özellikle kizlarin güzellikleri.

Michael,in en büyük başarılarını bir sanatçı Fransa'da birkaç kişi ile benzerlikleri karşılaştırıldı. Söylediği gibi onun kendi kızları kendi kızı Polina, of Inessa portresi. "Bu tablo, belirli bir çocuğun ya da kişinin sadece tasvir ötesinde, sadece başarılı şeylere düşünüp iyi eserler meydana getiriyorlar.

"Cocuklara özgü masumiyet, Bizdeki duygu tasvirini basardı." demektedirler.
Rusya'da St Petersburg Güzel Sanatlar Akademisi'nin yıllarında Michael Fransa'da sanat ihaleleri ile ilgilendi. Avrupa'da ve Amerika Birleşik Devletleri,nde resimlerini sergiledi.

Avrupa'da geçirdiği zaman bugün kullandığı tekniğini geliştirmeye yardımcı oldu. Kenara fikir alışverişinden akademisinde meslektaşları ile, o geçmişin ustalarıni taklit ve sanat üzerine bilgisini artırmak için tüm müzeleri ziyaret etti.

"Stilim Rus okulu ve Batı modern sanatının etkisi bir araya gelmesi, Inessa ile çalışmak beni ayrıcalıklı ve benzersiz kılıyor."

Link

araştırma/forschung/research: icik yakup

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder