5 Haziran 2012 Salı

Qi Chengxian


Chengxiang Qi Çin'de 1952 yılında doğdu. 

1977 yılında Güzel Sanatlar Luxun Akademisi'nden mezun olduktan sonra 1997 yılında Güzel Sanatlar, Pekin, prestijli Merkez Akademisi'nde yaptığı master eğitimini tamamladı. 

Merkez Akademisi araştırma ofisine devam ederken, Qi empresyonizm ile gerçekçilik mekânları geniş bir yelpazede, keşfetmek için birçok farklı tarzı ve tekniklerini öğrendi. 

Qi Chengxian, Sanat,ta eserlerine İtalyan Rönesans virtüözlük ile Hollanda Okulu etkisini yansıtan bir stil yerleştiler.

Onun güzel resimlerinin her biri şiirsel kompozisyonlar içindedir. Doygun renk ile kombine olan ışık hassasiyetini yansıtıyor daima. 

Onun ince ve zarif tarzı geleneksel Çin kıyafetleri mütevazı genç kadınların zorlayıcı portreleri karakterize ediliyor. 

Kendi gençliğini sessiz masumiyetleri sonsuza kadar tuval üzerine yansıtan biri. Işık ile yaptığı büyü koleksiyoncular tarafından çok değer verilen eserlerden olmuştur. Çin'in çeşitli etnik azınlıkları, dramatik "Mum Işığı" resimlerinde bir dizi ile ortaya çıkar.

O sanat dünyasında heyecan verici ve böylece klasik katkıda bulunuyor. Çin hükümeti tarafından, 8. ünlü Ulusal Sergisi'nde altın ödül dahil olmak üzere ressam,a sayısız ödül sunmuştur. 

O, Almanya, Fransa, Hollanda ve İspanya'da birçok kişisel sergi açtı. 2001 yılında, Chengxiang Qi Amerika Birleşik Devletleri'ne göç etti. Şimdi Amerika Yaglıboya ressamlar derneginin saygın bir üyesi. Onun eserlerini Jones & Terwilliger Galerileri Kaliforniya'da temsil ediyor.

Link

araştırma/forschung/research: icik yakup

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder