14 Haziran 2012 Perşembe

Kay Boyce

Kay Boyce Sheffield doğumlu. Haftalık Kadın, Bella, Benim Haftalık, Sunday Express ve Kadın Kendi için editoryal iş üreten bir serbest illüstratör olarak çalışmaya başlamadan önce dört yıl kolejde okudu ve bir İllüstrasyon oldu.

Onun illüstrasyon çalışmalarını Hodder & Staughton gibi büyük kitap yayıncıları, Wordsworth Romantikler, Mills & Boon ve Mandarin için taşıdı. Bu dönemde, AOI Galeri ve Barbican Centre, Londra ve Bilim ve Endüstri Müzesi, Manchester, Birleşik Krallık da dahil olmak üzere çeşitli galeri ve sergilerde satıldı. Onun resimlerinde, aynı zamanda ABD ve Avrupa'da satıldı. 1999 yılında Kay Sheffield Sanat Fuarı'nda sergilendi bir çogu rayiş fiyatlara satıldı. O nihai işi Sir Richard Attenborough tarafından değerlendirildi ve onaylandı ki 23 ünlü aktör ve aktrislerin portreleri yer alan RADA projesini tamamlandı. Onun yeteneği için 2001 ve 2002 de Güzel Sanatlar Ticaret Guild,te En Çok Satan Sanatçı Ödülü için finalist olarak gösterildi. Çocukken o sık sık duvar kağıdı ruloları ile bir zaman çizimde saatler geçirirdi; bu çizim tutkusu başlangıcı oldu.

Sanatçı Kay kariyerini gelişmeye sahiptir; onun pastel ve karakalem çizimleri hemen tanınabilir hale gelmiştir. 

Arkadaşları, tanıdıkları kadın formunun zarif çalışmaları için bazen kendini sık sık modeli olmaktalar. Kay, eserlerinde bir dansçının minyon formu vardır. 

Bu onu marka haline getirmiş yumuşak, duygusal görüntüler üretmek için ilham veren ve topladığı orijinal antika Victoria giysileri bir aşk ile empati duymakta. Orada erotizm ve duygusallık arasında ince bir çizgi olduğunu ve Kay,a doğru dengeyi sağlıyor. Kompozisyon kullanım ve onların malzemeleri entrika tasvirleri. Kay ayrıca, Edgar Degas, Botticelli ve Almer Tasimer eserlerinden, ilham aldıgını söylemek gerek.

Fransa'da yaşamak Kay,a hırs veriyor. 

Bu yaşam tarzı bir gıda ve Bordeaux,da sıcak havalarda eğlence yürüyüşüne zaman harcıyor.

Link

araştırma/forschung/research: icik yakup

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder