11 Haziran 2012 Pazartesi

Diane Buckhout


Sanatçı Diane Buckhout, Doğu Pennsylvania Stroudsburg Üniversitesi mezunudur. O zamandan beri o Texas.ta geçirdiği bu uzun yıllar boyunca ülkedeki en iyi sanatçı olarak lanse edilir.

O, öğretmenlerin bazıları ile kendi sanat çalışmalarına devam etmiştir. 

Ayrıca, o italya, İspanya, Fransa ve İngiltere'de yurtdışında sanat okudu. Eserleri birçok hakemli olarak ve tek kisilik sergi olarak ülkesinde gösterildi. Yağlıboya sanatçı, eşsiz bir yaklaşım ile işinde kollektörleri gittikçe genişleyen bir daire oluşturdu. 

Ne olursa olsun onun resimlerinin konulari, o gerçekçi sanat için heyecan verici bir yaklaşımı vardır. Eski Ustaların, katmanlı yağ sırları ressam tarafından çok kullanılan bir teknik kullanarak eserler olusturdu. O iş için hassas ama puslu nitelikleri oluşturur. 

Onun resimlerinde kendine özgü dramatik ışıklandırma efektleri ve duygusal etkileri iyi vurgulamakla tanınır. Bir Diane Buckhout orijinal talebi yıllar icinde büyük bir artış gösterdi. 

O, artık pek çok özel koleksiyonlarda görünür. Eserleri, ABD ve birçok yabancı ülkede bulunmakta. Peyzaj, deniz manzarası, portreler onun birçok konuda açık yaptığı çalışmalar hakkında zamansızlık ve nostalji vardır.

Link

araştırma/forschung/research: icik yakup

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder