8 Haziran 2012 Cuma

Paul S Brown

Paul S Brown, Londra'da yaşamını sürdürmekte idi. 1994 yılından beri Kuzey Carolina,da sanat yaşamına devam etmekte. O, özenle seçilmiş pigmentler ve yağlar ile yağlı boya yapan eski ana teknikleri ve ortamları ve natüralist geleneği devam ettirerek hayattan eserler-konular-esinler kullanır. O hala çıplak yaşamı yanı sıra portre ve manzara üzerinde yoğunlaşarak, tüm konularda boyamayı seviyor.

Paul S. Brown, 1967 yılında doğdu ve Kuzey Carolina'da büyüdü. On yaşındayken, iki yıl süren birkaç büyük duvar projeleri üzerinde geniş bir çıraklık eğitimi icin üniversite eğitimi süresince ressam D. Jeffrey Mims,ten klasik çizim dersleri aldı.

1988 yılında Charles Cecil ve Daniel Graves vesayeti altında Studio Cecil-Graves az 2 yıl eğitim için Floransa, İtalya,ya yolculuk etti. Eğitimine devam ederken müzelerde okudu. O, altı ay sonra Daniel Graves Sanat Floransa Akademisi,ni açmak için İtalya'ya dönmeden Avrupa,yı dolaştı İngiltere'ye gitti.

İki yıl resim ve akademisinde öğretim gördükten sonra 1992 yılında Kuzey Carolina döndü.

O sıra belirli bir sayıda öğrencilere(ögrencilerle) sanat öğretmek ve boyamak için bir stüdyo var kurdu. 

Ona yazın açık havada figür ve portre resim üzerine bir atölye öğretiminde D. Jeffrey Mims yardımcı oldu. 

O, Kuzey Carolina ve Washington DC Hollis Taggart Galerilerinde tek kisilik gösterileri oldu.

ABD ve Avrupa'da birçok kişisel ve grup sergilerinde olduğu gibi, Londra, San Francisco İtalyan Enstitüsü, California ve Ocala, Florida Sanat Appleton Müzesi'nde Floransa Akademisi Mezunları sergilerini öğretmen ve akranları ile birlikte sergiledi.

Londra yılında Mall Galleries at Portre Ressamlar Royal Society ile birlikte, Ulusal Portre Galerisi'nde BP Portre Ödülü sergiledi ve Soho'da Groucho Club'da figür çizimleri sergisi vardı.

Eserleri 2003 yılında Paul "Gerçekçilik Revisited", Bad Frankenhausen, Almanya, Hirschl'ın ve Washington DC New York ve Century Galerisi, Adler Galerileri Panorama Müzesi'nde gerçekleştirildi. 

Floransa Sanat Akademisi'nde eski öğretmenlerin bir sergisinde yer aldı. 

Kendisinin 1995 yılından beri Londra'da temsil edilmiştir; WH Patterson Galerisi'nde 2005, 2007 ve 2010 yılında üç defa tek adamlık sergi açtı. Paul,un resimleri dünya genelinde kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır.

Link

araştırma/forschung/research: icik yakup

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder