8 Mart 2012 Perşembe

Win Henstock


Aslen Büyük Britanyali. Win Henstock ilk olarak 1976 yılında ailesiyle birlikte Oakville,ye taşındı. Daha sonra 1994 yılında, California'ya taşındı ve Peyzaj ve empresyonist resim yapma güçüne sahip. Laguna Beach.te prestijli bir galeri açtı. Ken Auster, John Cosby, Roger Armstrong, Kevin McPherson ve Timothy Clark - California'da, o bölgenin en önemli sanatçıları ile resim eğitimi aldı. İngiltere ziyareti üzerine, toplantı ve çalışmalarinda derinden ışık ve anı yakalamak için onun yeteneğini etkileyecek Usta suluboya ressamı John Yardley rehberliğinde bir araya geldi.

Win Henstock Win tarzı gevşek fırça işi ve keskin bir göz ve doğanın güzelliğini göstermek. Sık sık yaşadığı yerlerde ana cadde mağazaları, Gairloch Bahçeleri, Oakville ve Bronte tekne limanlar dahil, Oakville güzelliği çiziyor.Bulundugu bölgenin Ontario,nun en güzel ormanları, nehirleri ve gölleri vs..calismalara bayiliyor.
Win resimlerinde onun sanatı ve onun çevreye duyarliligi ve toplumun güzelliği sevgi - ifade, neşeli ve canlıligi vardır. Eserleri Kanada, Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere genelinde koleksiyonlarında bulunur.
Win Henstock Amerika Yagliboya Ressamlar, California Sanat Kulübü, Ulusal Suluboya Derneği, Laguna Plein Air Ressamlar Derneği üyesidir. O Kanadalı Sanatçılar Derneği'nin üyesi seçildi ve uluslararası birçok hakemli gösterileri ve Kanada'da sergiledi. O düzenli resim atölyelerine resim öğretir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder