17 Mart 2012 Cumartesi

Mauro Chiarla


Mauro Chiarla Piedmont,un İtalya,nca Fransızca konuşan bir bölgesinde doğdu; sekiz yaşına kadar burada yaşadı. Chiarla ailesi yeni bir hayata başlamak için 1957 yılında Güney Afrika'ya göç etmeye karar verdi. 

Mauro Güney Afrika'da normal ilköğretim ve üst düzey eğitim sisteminde katıldı ve bir kolejde Ticari Sanat eğitimi aldı.

Mauro kolej,den ayrıldığı zaman, bir serigrafi grafik yazıcı ve yöneticisi olarak çalışmaya başladı. O yaglıboya ve özel gösterilerde ve Johannesburg çevresinde çeşitli mekanlarda düzenlenen hafta sonu sergileri için resimler çekti. O zaman detayları öğrenmek ve yeni konuları ve biçimleri kendinde uygulamak için hazırlandı. 

Ressamın Stil ve Biçimi A Post-empresyonist, kağıt, seramik ya da tuval üzerine yaptığı çalışmaları için ana medya olarak Yagliboya pastel, akrilik ve Yağlar kullanır ve Tasvirin Ana konuları Güney Afrika ve Avrupa, deniz manzaraları, Toskana,nın Binaları, Afrika Pazar sahneleri, Nü ve Natürmort Kullanıcı ve Soyut Sanat Manzaralarıdır. Geleceği niteliği açısından, Mauro Güney Afrikalı usta.


Kaynak Link

arastirma/forschung/research: icik yakup 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder