11 Mart 2012 Pazar

Yuri Sergeev


Yuri Sergeev Yaroslavl,da Nisan 1961 1. doğdu. O, Vladimir, Suzdal, Pereslavl-Zalessky ve Sergiev Posad mimari anıtlarının tarifsiz güzelliği arasında, Vladimir ve Yuriev-Polskoy kasabası yakınlarında çocukluk ve genç bir yıl geçirdi. O beş yaşındayken resim yapmaya başladı. Onun mesleki eğitim 12 yaşında başladı. 

İlk olarak Moskova'da Surikov Devlet Sanat Enstitüsü'nde akademik eğitimine devam etti, sonra Yuriev-Polskoy sanat okulunu bitirdi. O Öğrenciler ilk 10 kisi giriş sınavları sonrasında, yetenekleri tarafından özel olarak seçilmiştir.

Yaptığı çalışmalar sırasında, Yuri Sergeev Rubens, Rembrandt, Jordaens, Strozzi, Briullov, Borovikovsky ve diğerlerinin resimlerinden bir düzine kopya yaptı. En sevdiği sanatçılar Velasquez, Zurbaran, Jordaens, Guido Reni vardır. 1986 yılında atölye bu eşsiz eğitim yoluyla gitti iyi öğretmenler ile Resim, Heykel ve Mimarlık büyük bir eğitim Kurumu-Rus Akademisi dönüştü. 

Yuri Sergeev da tarihsel atölyede,de ders vermektedir. O, birçok sergide yer almaktadır. Onun resimleri ABD, Almanya, Büyük Britanya ve Rusya'da özel koleksiyonlarda bulunmaktadır. Sanatçının yetenekleri çok-yönlüdür.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder