17 Mart 2012 Cumartesi

Steve Moppert


Steve Moppert başarılı bir portre manzara ressami olarak bilinen sanatçı. Natürmort ve figüratif çalışmaları gibi aktif bir kariyer edinmistir. Her zaman onun yetenekleri ve çalışmalarının üretiminde parlatmalar yapti, yüksek standartlarda kendini tutarak mütemadiyen onun sanatının üstünlüğü ile ayrıcalıga ulaşmıştır. 

New York Sanat Öğrencileri Lig,ine devam ederken, o Everett Raymond Kinstler John Sanden ve Richard Seyffert vesayeti altındaydı. 1984 yılında Moppert Joaquin Sorolla'nın çalışmalarının derinlemesine ögrenmek için İspanya'ya çalışmaya gitti.
O ulusal olarak alkışlanan sanatçı, Quang Ho ile Denver Sanat Öğrencileri Ligi,nde okudu (1990). Colorado,da Richard Schmid, Amerika portre Derneği tarafından verilen Altın Madalya Ödülü 2001.

Moppert, 1981 yılında Ulusal Portre Derneği prestijli ödülü alarak, büyük ulusal dergi ve gazeteler de dahil olmak üzere diğer mekânlarda işi için kariyer edinmiştir. O Colorado Evleri ve Yaşam Tarzı ve Mississippi Dergisi'nde yer almıştır ve 2000 yılında portre çalışmaları Uluslararası Sanatçı dergisinde yer aldı. O New York'tan Arizona'ya kadar galeriler tarafından temsil edilmiştir.


Kaynak Link

arastirma/forschung/research: icik yakup 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder