1 Nisan 2012 Pazar

Thomas Tuchel


Tom Tuchel erken yaşlarda yani çocukluğundan beri resimler yapıyor. Lise boyunca bir sanat çalışmasına odaklandı ve Deniz Kuvvetleri,nde yaptığı görevinde dört yıl içinde bile resim yapmaya devam etti.
1968 yılında, Tom,u etkilemiş bir öğretmen ve danışmanla bir araya geldi Oakland Sanat ve El Sanatları California College(kolejine) kaydoldu. Victure Ries ulusal bir heykeltıraş, kuyumcu ve 1940'ların sonunda Pond Farm atölye Metalsmith olarak bilinen eski Avrupa bir okul,da usta idi. Victor'un dersleri çok kuyumculuk aleminin ötesine geçti. 

Onu hayat dersleri aşılamış ve sanatına sebat ve adanmışlıgi öğretti. Tom,a bir sanatçı olarak hayatta tek büyük etkisi olana borçludur.
Tom Sonoma County bölgesindeki bir aile olarak normal yıllar geçirdi. O ve eşi ve onu destekleyen dört çocuğu vardı. Bu yıllar onun boyaması için yetersizdir nitekim daha fazla zaman ayırabilmek için bir özlem geliştirdi.

1997 yılında Tom artık ruhunun çağrısı inkar edemezdi, ve resime döndü. O batı ilçe kafelerde ve Blackstone Şaraphane, Taft Street Winery, ve Hop Fırın Şaraphanede bir-adam gösterileri ve yaptığı çalışmaları sergiledi. 

Ayrıca Kraliçe Christopher Galerisi tarafından temsil edilmiştir.
Tom'un çalışmalarında etkili olan ressamlardan George Inness, Arthur F. Mathews, Winslow Homer ve Edward Hopper yer alıyor.

Tom
Sebastopol,da güzel bahçelerinin içerisinde stüdyosunda California,nın kırsal alanında eşi Laurie ile birlikte yaşıyor.


Kaynak Link

araştırma/forschung/research: icik yakup

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder