17 Nisan 2012 Salı

Ennio Montariello


Ressam Ennio Montariello, Mayıs 17, 1960 tarihinde Napoli doğumlu. 1978 yılında Napoli Sanat Okulu'ndan mezun oldu.

1982 ve 1983 yılında Anacapri (Na) Uluslararası Resim Atölyelerini bitirdi. 1983 yılında Napoli'de Güzel Sanatlar Akademisi'nde resim (Maestro Domenico Spinosa) diploma dersleri aldı.
O bir sanatçı olarak hayatında "güçlü" seksenli yıllarda, Uluslararası OntoArte Okulu ile buluşuyor.

Mesajın yenilik tanınması ve bu düşünce akımı açılması temelini ve çalışmalarını derinleştirmek icin 1989 yılında çizim ve boyama konçerto solisti diplomasını OntoArte,den aldı(1992).
1988 yılında "Yaratıcılık" S.Cruz Kaliforniya Üniversitesi, Yaz Dönemi bir sanatçı olarak katıldı (F.Barron I.Conti,nin yönettiği).

Ennio Montariello 1989 yılında OntoArte çizim ve boyama diplomasını aldı.
Çok sayıda uluslararası konferanslara ve bir sanatçı-öğretmen olarak görev araştırmacı çeşitli ajanslar ile çalışan ve XIV 1995 yılında konuşmacı olarak katıldı.
Salvador-Bahia Ontopsychology Uluslararası Kongresi, Brezilya.

Konulu 1996 yılında "Yaratıcılık ve Bilinçdışı" Palinuro eğiticilerin (Salerno) için ders aldı.
1996 ile 1998 Milano Merkezi "Projesi Man" ile çalıştı:
1999 yılında ders İtalya'nın farklı bölgelerinden gelen öğrencilerin yer aldığı sanat Umbria teorisi ve pratiği bir okul açtı.

2001 yılında Uluslararası Ontopsychology ve St Petersburg Üniversitesi tarafından düzenlenen "Yaz Dönemi" esnasında yaratıcılık konularında ders ald
ı.

2003 yılının Haziran ayında, Foligno Quintana Turnuvası'nda, kart Ward Morley eleştirmenler hem de izleyiciler Türkiye'den önemli beğeni topladığı için telif hala hakkı taşır.

2007 yılında Modern Sanat Uluslararası Akademisi üyesi oldu.
İtalya ve yurt dışında sayısız sergi ve onun resimlerinde prestijli kamu ve özel koleksiyonlarda bir parçası haline gelmiştir.

Onun sanatsal eğitim Rönesans ve Caravaggio dersleri etkilenmez, ancak yaptığı araştırma, aynı zamanda kavramsal ve gerçeküstü aracılığıyla yönlendirir.

Halen Terni Devlet Sanat Enstitüsü'nde sanat profesörüdür.
Kale Pissignano (Pg) - Sanatçının sürekli serginin Borgo San Benedetto onun sanat stüdyosu bulunmaktadır.

Kaynak Link

araştırma/forschung/research: icik yakup

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder