6 Nisan 2012 Cuma

Sylvia Trybek


Sylvia Trybek natürmort, peyzaj ve figüratif çalışmaları dahil olmak üzere figüratif resmin uzmanlaşmış ödüllü bir sanatçısı. O duygusal olarak bağlı veya onun günlük faaliyetleri ile ilgili props kullanarak natürmort düzenlemeler oluşturmaktadır.

O ne görür ise hissettiriyor ve özünü çiziyor. Güçlü kompozisyon, canlı renkler ve katı çizim vurgu tarzı ve felsefe dersleri, resimlerine bir temel oluşturur. Bir sanatçı ve bir öğretmen olarak, Trybek kalite, mükemmellik ve bütünlüğü en yüksek standartlarına sıkı sıkıya bağlı kalmaya inanmaktadır.

Trybek uluslararası becerilerinin gelişmesinde ve onun tarz evriminde önemli bir rol oynamıştır. O, Polonya,da büyüdü ABD'de o örgün sanat eğitimi aldı ve Kuzey ve Güney Amerika, Avrupa, Asya ve Avustralya'da yaygın olarak gitti. O Fransa, Almanya, İngiltere ve Tayland,da yaşadı - çalıştı. 

Gdansk profesörü Maciejewski dahil onun güçlü çizim ve kompozisyon becerilerini geliştirmek için izin verdi. Rönesans ruhuyla, Trybek Gdansk Tıp Akademisi'nde insan anatomisini inceleyerek sanat kariyeri için kendini hazırladı.

Yıllar içinde Trybek çalışmaları resim, heykel, Çini fırça boyama, tiyatro kostüm tasarımı, demircilik ve diğer sanat formları dahil pek çok alanda başarılı olmasına rağmen, onun tercihi tuval üzerine yağlıboya olmuştur.

Trybek Houston, Texas Üniversitesi Güzel Sanatlar Yüksek Lisans Derecesi aldı.

KaynakLink

araştırma/forschung/research: icik yakup

1 yorum:

  1. çooook güzel umarım bu resimleri fotodan değilde canlı çalışıyorsunuzdur çok beğendim....

    YanıtlaSil