13 Mayıs 2012 Pazar

Jim Rey


Jim Rey 1939 yılında San Bernardino,da doğdu ve Palo Alto, Kaliforniya'da büyümüştür.

Jim ve eşi Sharon, Durango, Colorado dışında bir sığır çiftliği üzerine Nebraska,da küçük bir çiftlik,te kuzeyde yaşar. Jim eserleri ulusal - uluslararası sanat kurum ve kuruluslarınca toplandı. 

Onun eserleri, New York,ta Fredric Remington Müzesi gibi pek çok gösteri ve yerlerde sergilendi. 

Onun resimleri Lincoln, Nebraska High Plains Müzesi ve Boulder, Colorado Leanin 'Ağaç Müzesi tarafından satın alınmıştır. Eserleri üzerine makaleler gibi Cowboys and Indians, Cowboy Way, Batı Sanatı ve Mimarisi, Güneybatı Sanat, Batı Sanatı, Batı Sanatı Collector, Uluslararası Sanat Koleksiyoncusu, Batı Süvari, Sığır Dergisi, ve diğerleri gibi dergilerde yayınlandı. 

Ressam,ın yanı sıra, çok sayıda gazete ve dergiler,de eserleri yer bulmuştur. Son zamanlarda, onun sanat,a eşlik eden bir makalesi ile Batı Süvari dergisinin Haziran 2011 sayısında kapak olarak kullanıldı. Ayrıca, o da Çiftlik ve Reata Dergisi (Batı Süvari eskiden kıdemli editörü) en kıdemli editörü AJ Mangum tarafından üretilen bir DVD (üç aylık yayınlanan "Frontier Projesi) Kasım'da 2011 yılında yer aldı. Onun resimlerinde Louis L'Amour ve Bonanza ciltli ve ciltsiz kitap gibi, kapakları ve takvim kapakları için Bantam Books tarafından kullanılmıştır.

Link

araştırma/forschung/research: icik yakup

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder