9 Mayıs 2012 Çarşamba

Jeff McRobbie


Jeff McRobbie 1967 doğumlu. Onun ailesi, işaretli şeyler yaparak ve şekillendirmede hikayeler anlatarak ilk teşvik edenlerden. Philadelphia, Pennsylvania yakınlarında büyüdü. Onun, sanat yapma aşkı geleceginin bir meslege sığabileceğini kabul ettirdi. Jeff, sanat öğrenmede ile ciddi olarak stüdyolarda dersler almaya başladı.

1994 yılında evlendiği zaman yeni yaratıcı girişimler ufkunu açtı ve kukla, afiş, ortaokul gençlik etkinlikleri ve tiyatro skeçleri gibi projeler üzerinde işbirliğine başladı.

Jeff gerçekten toplumda oynadığı rol için bir arama ve zarafet , bir armağan olarak (sanat yapmayı) görmeye başladı. O, Philadelphia,de seminer yüksek lisans çalışması sırasında, birkaç yerlerde portre komisyonları tamamladı.

Jeff oranları, ışık, gölge, doku ve kompozisyon temsilen çizilmiş eserlerin ressamıdır. O, bir yağlı boya tamamladıktan onun yaratıcı süreci fırça boyutuna varana kadar çizimin içine bir hikaye iması ya da farklı bir benzerlik yakalamak için boyutlar ötesine geçer. 

Yaratıcı'nın Görüntüsü yapılan belirli bir kişinin onurunu ve derinlik özellikleri burada enerji bulur.
2004 yılında Fas ziyareti sonrasında Jeff ve Karısı Nina kendilerini yol boyunca bir sanatçı olarak Jeff ile Tanrı,ya güvenerek buraya taşınmaya karar verdiler. 

Orada şimdi farklı kültür boyamakta. Jeff, genellikle mutluca Arapça lehçesi öğrenme yolunda oldukça maceralar yaşıyor.


araştırma/forschung/research: icik yakup

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder