27 Ocak 2012 Cuma

Barry Yang

Ressam Barry Yang Altı yaşındayken Şanghay'da ünlü sanat stüdyosunda sanat öğrendi ve daha sonra ilköğretim, lise ve çocuk salonu sanat derslerine katıldı. On sekiz yaşındayken zorunlu askeri görevine katıldı. Sanatçının çalışmaları, ulusal ve ordu sanat sergilerinde gösterildi. O ordudan terhis edildikten sonra, sanat eserlerinde toplum tarafından kabul edildi.

1980'li yıllarda o, Shanghai Kurtuluş Daily köşe yazarı oldu.O mükemmellik Yaratıcı Ödülü ödülü kazandı. O gazetenin sanat editörü olarak sanat bölümüne özel yazar olarak verildi. Mesleki unvanlar değerlendirilmesi nedeniyle, bazı öğretim üyeleri, eski öğrencileri Şangay Hafif Endüstri Güzel Sanatlar Koleji kabul edildi. O, 10 yıldan fazla onun ana işgal yanı sıra güzel sanatlari öğretmekle  meşgul oldu. 1988 yılında Shanghai Sanatçıları Derneği üyesi oldu.
Barry Çin boyunca seyahat etti ve çok Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri ziyaret etti.
Son zamanlarda, Barry 2007.2008 Sergi, Uluslararası Çağdaş Güzel Sanatlar Masters Müzesi "hakemli"uluslararası bir sergi için seçildi. Jüri 'Top 50 ödülü ve böylelikle Barry çalışmaları ile tanındı.


Kaynak

araştırma/forschung/research: icik yakup

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder