27 Ocak 2012 Cuma

Anne-Marie Kornachuk

Ressam Anne-Marie Kornachuk 1993 yılında Montreal, Quebec bölgesindeki Concordia Üniversitesi Güzel Sanatlar Lisansını tamamladı. Mezuniyetinden beri Kanada ve ABD'de çok sayıda solo ve grup sergilerine katıldı. Son gösterileri, solo sergi, 2010 yılının sonbaharında, Miller Galerisi'nde Cincinnati, Ohio Eden bırakmak, Toronto, Ontario, yanı sıra Post-İnsan Trias Galerisi tarafından temsil sanat 2009 Uluslararası Sanat Fuarı, Temsilciliği Los Angeles, Kaliforniya C4 Çağdaş Sanat Mimesis'te Yaş Human Body. 2008 yılında iki ikilisi sergilerde sergilenen: Anne-Marie Kornachuk: arifesinde serisi ve Donald Liardi: bronz, Toronto, Ontario, Temptation, Trias Galeri: Capolongo ve Kornachuk, Cincinnati, Ohio Miller Galerisi'nde.

O Trias Galerisi, Toronto, Ontario, Galerie St Laurent + Hill, Ottawa, Ontario, ve Miller Galerisi, Cincinnati, Ohio, ABD tarafından temsil edilmektedir. Her çalışması, dünya çapında birçok koleksiyonlarda bulunmaktadır.

Anne-Marie, 2000 yılında Ontario Sanatçılar Derneği üyesi olarak seçildi. O meclis, Başkan Yardımcısı, ve toplumun Başkanı olarak görev yaptı. O da Sanat Okulu Peterborough (ASOP) İcra Direktörü ve özel ASOP, Lakefield College School ve part-time öğretir. Anne-Marie kocası ile, 2000 yılından bu yana Lakefield,de yaşamış ve Ontario,da çalıştı.
 


Kaynak

araştırma/forschung/research: icik yakup

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder