2 Temmuz 2012 Pazartesi

Miles Williams Mathis

Miles Williams Mathis Eylül 17 Amarillo, Texas,ta doğdu. Haverford Koleji, Haverford, Pennsylvania 1981 National Merit Scholarship, Ulusal Onur Bursu, Junior Klasik Ligi Bursu (Latince). Liberal Sanatlar okudu.

Miles dört yaşındayken Mathis ailesi Lubbock, Texas,a taşındı. Ilkokulda yaptığı duvar boyutunda dinozor ve evrimsel duvar resimleri cizmakteydi.

Yıllar sonra bir genç olarak Miles birçok bölgesel turnuvalar kazandı. O, en üst genç golfçülerden biriydi. Ayrıca birçok yerel tenis turnuvaları kazandı.

Bu dönemde o, National Geographic gibi dergiler yaban hayatı fotoğraflardan çizim üzerinde hareket eden ve nihayet kendi fotoğraflarından ve doğadan çalışmaları, 11 yaşındayken Clark Bronson çizimleri kopyalayarak başlayan, vahşi bir yavru kuş sanatçısı oldu.

miles williams mathis, Monterey Lisesi'nde okudu ve orada birçok alanda sivrildi. O, tenor, saksofon, caz grubu ile birlikte ödül kazanan bütün bölgedeki, yarışmalarda yazılı finalist oldu.

O, iki kez ilk başkanlık yaptı, çeşitli UIL bilim madalya kazandı. Ayrıca, o iki yıl boyunca ulusal Latin şampiyonu oldu. Bir üst düzey gibi o klasik devlet komitesinden gelen JCL burs,u kazandı. O da bir National Merit Bilgin'e olduğunu ve yerel Ulusal Onur Bursu kazandı.Miles W. Mathis, Halkla İlişkiler Eğitimini Lyndon B. Johnson Okulu, Austin, Teksas,ta okudu(1984).

Siyaset ve yönetim üzerine iki yıllık master programı yaptı. Miles bir başarı bursundan sonra sanat kariyerine atılmıs oldu.
Texas Üniversitesi, Austin, Teksas. 982-1984. Edebiyat Fakültesi Diploması ile 20 yaşındayken Felsefe Özel Onur,u ile Mayıs 1984'te Summa cum Laude (3.9 GPA) mezun oldu.

miles williams mathis, 1986 yılında büyük İspanyol portre ressamı Joaquin Torrentler Llado Vali eşini boyamak için Austin,e geldi.

1987 yılında Miles kitaplardan ve daha sonra müzelerde geziler yaparak, eski ustaları taklit etmeye başladı.

1987 yılında Miles kitaplardan ve daha sonra müzelerde geziler yaparak, eski ustaları taklit etmeye başladı. 

Onun ilk müze kopyası o tarihteki ilk kopyacı oldu Dallas Sanat Müzesi'nde Sargent oldu.

miles williams mathis, 1990 yılında, Tate Gallery (şimdi Tate Britain) ve National Gallery'de copywork yaptı ve Londra,ya seyahat etmek icin Basil Alkazzi Ödülü'nü kazandı.

2000 yılında Miles, beş fakülte arasındaki snuggled Amherst, Massachusetts,a taşındı, onun ciddi bilimsel çalışmaları başladı.


Araştırma / Forschung / Research: icik yakup 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder