6 Mart 2012 Salı

Wang Yun Peng


Her kişinin ruhundan ruhun ışığı çoğaltmak için benzersiz ve tarifsiz bir dünya. Gerçeklik ve hayal arasında sürekli değişim sanatçının ilham ve farklı hediyeler farklı sanatsal bakış manevi anlayışlar esin kaynağı oldu. Wang Yun Peng Basit tarzı, samimi duygulara yaptığı çalışma, gerçekçilik hassas vuruş göstermek değil, aynı zamanda güçlü bir romantik duyguları ile dolu.

Çin Halk Yağlıboya Resim teması 20. yüzyılda resimde bir form yükselişi olmustur. 1950'lerde ve 1960'larda olduğu gibi kırsal alanlarda ve çiftçilerin performansının gerçekçi yaklaşımi yansimistir tablolarda. Çin resimi 1980'lerde gelişti ve giderek ana akıma doğru yöneldi.
Gerçekçi bir resim tarzı gibi, kendi geleneksel temel nokta, modern süreç, emilim, sindirim ve geleneksel ötesinde, ve nihayet kişiselleştirilmiş bir tarz şeklinde ulaşmak ve ideografik komple gelir ile Wang yağlıboya tablolarinda.

Wang için çocukluk hayali resim ve sanatsal yaratım bir yol girişiydi. 1955 yılında Shulan County, Jilin Eyaleti, izole bir köyünde doğdu.
Gençlik, onun ruhu sanatsal yaratmaya ve derin sorunları öğrenmek ve keşfetmeye başlatti ve de bedeni bir arada keşif bulmayi öğrenip o, gerçekçi Sanat dünyasının, manevi evine sadık kalmıştır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder