31 Mart 2012 Cumartesi

Teri Starkweather


Teri Starkweather 1990'larda natürmort ressam bilinirdi. Onun gerçekçi suluboya calısmaları birçok suluboya kitaplarina dahil edilmiştir. Onun eserlerinden biri 2000 yılında Kuzey Işık Yayınevi tarafından yayımlandı ve "Dokular ve Yüzeyler" kapağı,nı süsledi. Starkweather "suluboya natürmort oluşturmak ve köpüklü pencere " olarak adlandırılan bölümde boyama tekniğini gösterdi.
Son zamanlarda
Amerikali Sanatçı Teri  Suluboya dergisinin Haziran 2010 sayısında da kapak oldu.
O boyama,da "Ayçiçekleri ve Kahve" ile Amerikalı Sanatçı olarak kapak rekabeti kazandı.
O Design Art Center College of Art Atlanta Koleji ve Northridge Kaliforniya Devlet Üniversitesi'nde okudu. Starkweather yanı sıra yüksek okullarda, atölyesinde sanat öğretti, ve şu anda onun sanat üzerinde çalışan, tam zamanlı boyamaktır. O doğal dünya ile ilgileniyor ve bunun korunması gibi aydınlık fikirleri var.

O Amerika Birleşik Devletleri boyunca çeşitli galerilerde ve aynı zamanda uluslararası İtalya ve Çin'de onun sanatı göstermiştir. 2011 yılında o Bergamot Station, Santa Monica,
California James Gray Galerisi'nde kişisel sergisi vardı. 

O jürili karma sergide göstermeye devam ediyor ve şu anda Santa Monica, San Fernando La Galeria Gitana ve Dallas LuminArte Galeri Teksas, James Gray Galerisi'nde bir işi vardır.


Kaynak Link

araştırma/forschung/research: icik yakup

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder