31 Mart 2012 Cumartesi

Suzannah Sinclair


Ressam Suzannah SINCLAIR Frankfurt, Almanya 1979 doğumlu. 

O Brooklyn,NY,ta yaşıyor  ve çalışıyor.

2002 Baskıresim Sanat
Lisansını Boston, MA Massachusetts College(Koleji),nden aldı.


Kaynak Link

araştırma/forschung/research: icik yakup

Steven Assael


Steven Assael (1957 doğumlu) kendi kuşağının önde gelen figüratif sanatçılarından biri olarak ulusal olarak tanınan bir Amerikalı ressam. insan rolüyle yüceltici görüntü, empatik ve psikolojik derinliğe önem veren biri. Assael kompozisyonlarında, natüralizm ve geçmişte olanlar ile çağdaş teknikleri karıştırmak için romantizm mevcut.

New York, NY doğdu ve büyüdü, Assael dört yaşındayken Modern Sanat Müzesi'nde sanat dersleri alarak, genç yaşta sanat için bir coşku gösterdi. O Brooklyn Pratt Enstitüsü katıldı ve şu anda New York Görsel Sanatlar Okulu'nda ve New York Sanat Akademisi'nde ders veriyor.

Assael çalışmaları dünyada kamu ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır.

Assael "Forum Gallery" tarafından temsil ediliyor ve şu anda New York'ta yaşıyor.


Kaynak Link

araştırma/forschung/research: icik yakup

Stephen Gjertson


Stephen Gjertson 21 Mayıs 1949 tarihinde Minneapolis, Minnesota,da doğdu. O 1971 ile 1975 dört yıl boyunca üniversite ve sanat okuluna katıldı. 1973 1988 yılları ilk akşamları daha sonra tam zamanlı program ile Richard Atelier,de eksikliğini tamamlamak icin eğtim aldı.

Gjertson Fantin-Latour geleneğini takip eden sanatcı zarif çiçek natürmortlar için hatırı sayılır bir ün kazanmıştır. Ayrıca Rus sanatçı, Ivan Shishkin,e bir hayranlık gösterdi
.

O Amerikan Portre Derneği istisnai bir üyesi. Eserlerini mükemmel çizim ve dengeli tasarımı ile zarif bir doğallıkla birleştirir. 

O Montreal,de Kanada Elizabeth T. Greenshields Anma Vakfı'ndan hibe ve Wheaton, IL Billy Graham Sanat Merkezi'nde Kutsal Sanatlar VII En Popüler Ziyaretçi Ödülü dahil pek çok ödül kazandı.


Kaynak Link

araştırma/forschung/research: icik yakup

Stephanie J. Frostad


Stephanie J. Frostad 1990 yılında BFA aldı, Floransa, İtalya ve Maryland Institute, Baltimore,de College of Art Studio Arts Center okudu.

1994 yılında MFA kazanılan Montana Üniversitesi. O, Kanada, Çin, İtalya ve Yeni Zelanda yurt dışında Amerika Birleşik Devletleri boyunca eserleri sergilendi. Frostad 1995 yılından beri Seattle Davidson Galerileri tarafından temsil edilmiştir. 

Eserleri Washington Tıp Merkezi, Victoria Üniversitesi, BC, Sanat & Kültür ve Missoula Sanat Müzesi Montana Müzesi Üniversitesi gibi çok sayıda kamu ve özel koleksiyonlarda yer tutulur. Frostad 1994 yılında Montana Sanat Konseyi Bireysel Sanatçı Bursu aldı. 

Washington'da büyüdü, Frostad şimdi Missoula,da yaşıyor-çalışıyor.


Kaynak Link

araştırma/forschung/research: icik yakup

Sonya Terpening


Sonya Terpening lise mezunu ve Oklahoma uzun yıllar yaşadı. O Oklahoma ve Texas'ta yaşayan batı masalı ile yaşadığını hissediyor. Her iki devlet de bir sanatçı.

Sonya ortaokul,da bir profesyonel sanatçı ile çalıştı. O Oklahoma State Üniversitesi'nden sanat derecesi aldı. O Richard Schmid, Bettina Stienke, Donald Teague, Lowell Ellsworth Smith ve Curt Walters gibi büyük Amerikan sanatçıların bazıları ile çalıstı. Sonya yaklaşık 30 yıldır profesyonel olarak resim yapmak olmuştur işi. Sonya, Gilcrease Müzesi'nde 2006 Rendezvous bir özellikli bir sanatçı idi. O, on yedi yıl Milli Kovboy ve Batı Miras Müzesi ve on yıl boyunca Autry Müzesi'nde Batı Amerika Ustalara Prix de Batı için bir davet sanatçısı olmuştur. 

2008 yılında Sonya Amerikan West Show Masters Suluboya yılında altın madalya kazandı. 2010 yılında, o Oklahoma State Üniversitesi'nden ödül " Doel Reed Center Sanat için Smelser-Vallion Davetli Sanatçı" açılışa layık görüldü. 

Sonya sanat hakkında makaleler "Batı Sanatı Collector", "Batı Sanatı", "Güneybatı Sanat" ve "Trabzon Hurması Hill" dergilerinde yayınlanmıştır.


Kaynak Link

araştırma/forschung/research: icik yakup

Scott Prior


Amerikalı Çağdaş Realist Ressam 1949 doğumlu. Önce sanat müze siteleri ve dünya çapında arşivlerinde eserleri bulunmaktadır. Ressam Scott Prior, BFA ile sanat okulundan mezun olduktan sonra 1971 yılında resim yapmaya başladı. 

Ressam aynı zamanda bir Baskıresim sanatcısı, Northampton, MA Zea Mays,ını Baskıresim Atölyesi'nde tamamladı. 

Sanatcının olaganüstü yetenegi eserlerindeki akisler haz yüklü. 

Onun eserlerindeki ışık, renk ve yansımaları tuvalde doyumsuz bir vücut oluşturuyor. 


Kaynak Link

araştırma/forschung/research: icik yakup

Roger Loveless


Sanatcı Roger Loveless New York ve Los Angeles ulusal bazda uzun yıllardır profesyonel olarak bilindi. 

O, eğlence sektöründe müşterilerine sağlıklı bir ürün yelpazesi ile iş yapmayı seviyordu, yayıncılık, reklamcılık ve sadece Milton Bradley, Nickelodeon ve Paramount gibi arasındaki herkes vardı.

O, "Sadece sağ göz" almak için sanat yönetmenleri ve tasarımcılar,la çalışırken, herhangi bir ortamda ve herhangi bir tarzda tasviri atamaları çözmeyi seviyor. 

Utah State Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra, o resimde kendinin serbest kariyerine başlamak için Los Angeles'a taşındı. 

Ressam o zamandan beri güzel sanatlar baskı pazarının yanı sıra dijital illüstrasyon alanında yaptığı becerilerinin geliştirilmesi dahil etmek için onun dünyasını genişletti.


araştırma/forschung/research: icik yakup

Robert Tanenbaum


Ressam Robert K. Tanenbaum Brooklyn, New York'ta doğdu. 

O University of California(Kaliforniya Üniversitesi)ne katıldı ve Hukuk üzerine "Boalt Hall School" da hukuk diplomasını aldı. 

Tanenbaum tanınan bir avukat, hukuk uzmanı ve medya yorumcusu. 

New York DA, 'Butch Karp ve Marlene Ciampi' nin yaratıcısıdır ve avukat / güvenlik danışmanı.


Kaynak Link

araştırma/forschung/research: icik yakup

Robert T. Barrett

 
Robert T. Barrett (1949 doğumlu) çocuk kitapları ve Brigham Young Üniversitesi illüstrasyon profesörü Amerikalı bir ressam. 

Noel Ateşkes Hikayesi ve Nauvoo Temple Stone, onun illüstrasyon çalışmaları.

Barrett de Yaratılış ve Paul L. Maier, Lutherci bir rahibin ve Western Michigan Üniversitesinde bir profesör tarafından yazılmış Taşkın, ve Real Story of Real Story,de eserleri sergilendi.

Barrett diğer siteler arasında, özellikle Springville Sanat Müzesi ve St George Sanat Müzesi'nde, tek kişilik sanat gösteriler sundu. Kendisi gibi Yeni Ahit'te İsa Mesih'in birçok çizimleri bunlardan bazıları.

Barrett Utah Üniversitesi'nden BFA ve Iowa Üniversitesi'nden yüksek lisans ve MFA yaptı. Bir profesör olmanın yanı sıra, Barrett ayrıca Güzel Sanatlar ve İletişim BYU College(koleji,nde dekan olarak görev yaptı. 

Barrett ayrıca Susan Easton Black ile can ve Arnold Friberg, Harry Anderson, Tom Lovell ve Ken Riley sanat eserleri üzerine bir BYU Çalışmaları makale yazıları var. 

Barrett İllüstratörler Derneği üyesidir ve 2010 Seçkin Eğitimci olmasından dolayı bir Sanat Ödülü verildi.


Kaynak Link

araştırma/forschung/research: icik yakup

Teri Starkweather


Teri Starkweather 1990'larda natürmort ressam bilinirdi. Onun gerçekçi suluboya calısmaları birçok suluboya kitaplarina dahil edilmiştir. Onun eserlerinden biri 2000 yılında Kuzey Işık Yayınevi tarafından yayımlandı ve "Dokular ve Yüzeyler" kapağı,nı süsledi. Starkweather "suluboya natürmort oluşturmak ve köpüklü pencere " olarak adlandırılan bölümde boyama tekniğini gösterdi.
Son zamanlarda
Amerikali Sanatçı Teri  Suluboya dergisinin Haziran 2010 sayısında da kapak oldu.
O boyama,da "Ayçiçekleri ve Kahve" ile Amerikalı Sanatçı olarak kapak rekabeti kazandı.
O Design Art Center College of Art Atlanta Koleji ve Northridge Kaliforniya Devlet Üniversitesi'nde okudu. Starkweather yanı sıra yüksek okullarda, atölyesinde sanat öğretti, ve şu anda onun sanat üzerinde çalışan, tam zamanlı boyamaktır. O doğal dünya ile ilgileniyor ve bunun korunması gibi aydınlık fikirleri var.

O Amerika Birleşik Devletleri boyunca çeşitli galerilerde ve aynı zamanda uluslararası İtalya ve Çin'de onun sanatı göstermiştir. 2011 yılında o Bergamot Station, Santa Monica,
California James Gray Galerisi'nde kişisel sergisi vardı. 

O jürili karma sergide göstermeye devam ediyor ve şu anda Santa Monica, San Fernando La Galeria Gitana ve Dallas LuminArte Galeri Teksas, James Gray Galerisi'nde bir işi vardır.


Kaynak Link

araştırma/forschung/research: icik yakup